Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 03. 01. 22:01:06

Gondoltad volna, hogy több formájú és funkciójú csaptelep létezik, mint ahány mosogatótálca vagy éppen zuhanypanel típus? A csaptelepek elképesztően színes kínálata segít majd abban, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb formájú és hosszúságú kifolyócsövet, vagy akár a legpraktikusabb falsík alatti csaptelepet. 

2018. 06. 01. 00:00:00

A régi webáruházunk 7 éven át szolgálta a vásárlóin igényeit, és segített hozzá a kényelmes, otthonról történő vásárláshoz. A mai világban minden gyorsan változik. Gondoljunk csak bele 10 évvel ezelőtt el tudtuk képzelni, hogy egy telefonon Tv-t nézünk, videó chat-elünk, nagy felbontású képeket készítünk, vagy éppen interneten vásároljunk ?

A kor követelményei szükségszerűvé tették, hogy mi is megváltozzunk, megfeleljünk az új kihívásoknak, és vásárlói szokásoknak. Az új webáruházi felületünkkel megpróbálunk megfelelni a mai követelményeknek, és még kényelmesebb tartalmasabb információ gazdagabb vásárlást biztosítani. Régi webáruházunktól az alábbi szívünkhöz nőtt képpel búcsúzunk,és reméljük, hogy továbbra is szolgálatukra lehetünk.

Köszönjük az eddigi, és jövőbeni bizalmukat.

Kattintson a jelenre.....üdvözöljük az új webáruházunkban

KATT